Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Foto's van de bouw

Op de pagina de club>nieuwbouw  plaatsen we met regelmaat foto's van de nieuwbouw. Heb je een mooie foto die je op de website wilt zetten, stuur deze dan even naar secretaris@tvnederhorst.nl, onder vermelding van de datum dat je de foto hebt genomen. Voor de 3 mooiste foto's stelt het bestuur bij het openingsfeest van het nieuwe park 3 prachtige prijzen beschikbaar.

Tijd voor een feest!

Dit jaar bestaan we 40 jaar en volgend jaar een nieuw park. Alle reden voor een goed feest in 2019. smiley Wie vindt het leuk om dit te organiseren? Meld je bij Frank, Trienke, Leen, Marieke, Michael of Philip, bestuur@tvnederhorst.nl

Nieuwe leden Sponsor Commissie gezocht

Nu het nieuwe park steeds dichter bij komt, is het bestuur op zoek naar enthousiastelingen die hun commerciële talenten voor de club willen inzetten en op zoek willen naar nieuwe sponsoren. Meld je aan bij bestuur@tvnederhorst.nl.

Laatste nieuws

Erelid Mia Slinkert-Nan overleden

Nieuws van 23 september

Afgelopen week, op 18 september, is ons erelid Mia Slinkert plotseling overleden. Mia was meer dan 25 jaar lang de motor achter de drukbezochte clubavonden op woensdag en de koffieochtenden op donderdagmorgen. Zij zorgde ervoor dat iedereen zich welkom voelde en door de gezelligheid en aandacht die zij meebracht, waren dit zeer succesvolle activiteiten van onze vereniging. Het voorstel om haar destijds tot erelid te benoemen werd dan ook door alle leden unaniem omarmd. De laatste jaren tenniste Mia niet meer, maar bleef ze een bekend gezicht in het dorp. Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Het afscheid van Mia vindt plaats op dinsdag 25 september om 13:00 uur in restaurant de Otter, Oud Loosdrechtsedijk 131 in Loosdrecht. Rond 15:30 uur wordt Mia uitgezwaaid en naar Den en Rust gebracht.

Het Bestuur

 

Slooptoernooi en Ouder-Kind toernooi 29 september

Nieuws van 19 september

Het tennisseizoen is bijna afgelopen en langzamerhand gaan wij afscheid nemen van ons huidige park en om dit op een gepaste manier af te sluiten willen wij jullie bij deze uitnodigen voor het “Slooptoernooi” op zaterdag 29 september a.s.

Het schema ziet er als volgt uit:

OUDER-KINDER TOERNOOI AANVANG 14.00 uur

Groep Rood (groepen donderdagmiddag 15.30 en vrijdagmiddag 13.00)
Aanvang 14.00 uur en zal duren tot uiterlijk 15.00 uur.

Groep Oranje (groep vrijdagmiddag 14.00)
Aanvang toernooi 15.00 uur en zal duren tot uiterlijk 16.00 uur.

Groep Groen (groep woensdagmiddag 18.00)
Aanvang 16.00 uur en zal duren tot uiterlijk 17.00 uur.

Graag een kwartier voor de start van het toernooi aanwezig zijn!

De groepen Geel (pubers) op maandag en woensdag kunnen meedoen met de volwassenen.

SLOOPTOERNOOI VOLWASSENEN AANVANG 17.30 INCLUSIEF BBQ

Aanvang Slooptoernooi Volwassenen (incl Geel pubers) is 17.30 uur en zal worden ingeleid met een BBQ. Hierna zullen wij overgaan tot mixpartijen van gelijkwaardig niveau tot uiterlijk ca. 22.00 uur.
Inschrijven kan door de koppeling te gebruiken hieronder aan de mail. De kosten zijn € 5 per persoon. Deelname voor de kinderen groepen rood tot en met groep groen is € 2 per kind.

De inschrijving sluit uiterlijk de 26e dus wees wel op tijd!

Naast de spelers is het publiek net zo belangrijk, dus als je niet wil spelen maar wel wil komen kijken en eten kun je meedoen aan de BBQ. De kosten hiervoor zijn ook € 5 per volwassene en € 2 per kind.
Wij gaan uit van een gezellige middag en avond en zien jullie graag op 29 september aanstaande op de tennisbaan!

Met vriendelijke groet

De Toernooicommissie
Bob, Herman, Joost en Philip

Ruud Arink overleden

Nieuws van 12 september

Helaas is ons zeer gewaardeerd lid Ruud Arink afgelopen dinsdag 11 september op 75 jarige leeftijd na een kort ziektebed overleden. Ruud is meer dan 35 jaar actief lid geweest van onze vereniging en stond altijd klaar om de club en haar leden de helpende hand te bieden. Hij was een bindend element in onze vereniging en we zullen hem op de baan, maar vooral ook daarbuiten, bijzonder missen. Zijn positieve levenshouding, zijn sportiviteit en bijdrage aan de club zullen we ons als groot voorbeeld blijven herinneren.

De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 18 september om 12:00 uur in de aula van Crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 te Bilhoven. Na afloop is er gelegenheid om elkaar, onder het genot van een drankje en broodje, te ontmoeten in de Brasserie van Golfclub Old Course Loenen, Rijksstraatweg 171 te Loenen aan de Vecht.

Bestuur TV Nederhorst

Tennis in de winter

Nieuws van 31 august

Beste leden,

De bouw van de nieuwe hal en het nieuwe park vordert goed. De Stichting Tennispark Nederhorst, eigenaar van hal en park, verwacht dat de nieuwe hal medio november in gebruik genomen kan worden. Zoals gebruikelijk bij de contractering voor een nieuw winterseizoen, hebben eerst alle bestaande huurders de mogelijkheid gehad hun contract te verlengen. Voordat de Stichting reclame gaat maken om nieuwe huurders voor de openstaande uren te vinden, wil het bestuur van de tennisvereniging onze leden graag attenderen op de mogelijkheid bij de stichting een baan te huren.

Wilt u een baan huren in de nieuwe tennishal, ga dan naar de website www.indoortennisnederhorst.nl. Via ‘reserveren’ en 'aanvragen seizoenscontract' kunt u een overzicht van de nog beschikbare uren raadplegen. Vervolgens kunt u online het aanvraagformulier invullen en verzenden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Inschrijving Wintertennis trainingen 2018/2019

Nieuws van 20 august

Beste tenniss(t)er van TV Nederhorst,

Hopelijk zijn jullie nu lekker aan het genieten van een heerlijke zomervakantie.
Echter is het ook weer tijd om in te schrijven voor de wintertrainingen 2018/2019. 
Deze zullen starten in de week van 15 oktober en via deze link kunnen jullie het inschrijfformulier openen. 
De inschrijving sluit 16 september dus schrijf je snel in. 

Als jullie vragen hebben horen we het graag.
Nog een fijne vakantie gewenst en hopelijk tot snel op de tennisbaan.

Met sportieve groet,
Philip Buskop
06-28451242

Mededelingen

Privacy

Voor informatie over privacy bij TV Nederhorst, ga naar info voor leden>documenten>privacy

Recht van bezwaar gegevensgebruik door de KNLTB

Als je niet wenst te worden benaderd via de telefoon of post met aanbiedingen vanuit KNLTB en/of haar structurele of incidentele partners, dan kun je gebruikmaken van dit formulier. Je gegevens worden dan niet gedeeld met partners van de KNLTB.

Bereikbaarheid met de auto

Sinds kort is de parkeerplaats van ons park bereikbaar via de Randweg. Neem de weg tussen bouwplaats en voetbalcomplex en vervolgens de eerste weg rechts. Deze weg is niet bestemd voor voetgangers en fietsen. Neem dan de welbekende ingang via de Vreelandseweg.
 

Nieuwe bespanning nodig?

Bel Henk Kok. Binnen 3 dagen geregeld en er gaat ook nog €5 naar een goed doel. Tel: 0294-267410. Overmeerseweg 111b.

Binnenkort bij TV Nederhorst

Tuesday 24 april 2018 until sunday 30 september 2018

Maandagavond Toss vanaf 19:45 uur

Tuesday 24 april 2018 until sunday 30 september 2018

Donderdagmorgen 50+ Toss vanaf 9:45 uur

Monday 7 may 2018 until sunday 30 september 2018

Slooptoernooi 29 september

Monday 20 august 2018 until monday 24 september 2018

Inschrijving Wintertennis trainingen 2018/2019

Tuesday 4 until sunday 30 september 2018

Open Toernooi gaat niet door, maar wel tennissen in oktober

Wednesday 19 until sunday 30 september 2018

Slooptoernooi en Ouder-Kind toernooi 29 september

Gebruiksaanwijzing website

Hier lees je wat er mogelijk is op de nieuwe website.

>> Lees verder...

Afbeelding Buienradar