Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Nieuwe leden Jeugd Commissie gezocht

Zin om samen met onze trainer Philip Buskop de jeugdafdeling van onze club een boost te geven? Meld je bij Philip!

Baanschema's tijdens de Voorjaars- en Woensdagavondcompetitie

Nieuwe leden Sponsor Commissie gezocht

Nu het nieuwe park steeds dichter bij komt, is het bestuur op zoek naar enthousiastelingen die hun commerciële talenten voor de club willen inzetten en op zoek willen naar nieuwe sponsoren. Meld je aan bij bestuur@tvnederhorst.nl.

Tijd voor een feest!

Dit jaar bestaan we 40 jaar en volgend jaar een nieuw park. Alle reden voor een goed feest in 2019. smiley Wie vindt het leuk om dit te organiseren? Meld je bij Frank, Trienke, Leen, Marieke, Michael of Philip, bestuur@tvnederhorst.nl

 

 

Laatste nieuws

Zeer zonnig derde competitie weekend

Nieuws van 24 april

De competitiespelers en de toeschouwers konden afgelopen weekend genieten van prachtig weer, net niet té warm om te spelen en heerlijk weer om te kijken. Op vrijdag werden mooie resultaten geboekt. Het damesdubbelteam van Marjolein van Noppen won voor de derde keer met 4-0 en staat bovenaan. Ook het gemengde team van Judy Ruiter wist voor de derde keer op rij te winnen, dit keer met 3-1 van Weesp. Ook zij staan bovenaan. Pascal van Deursen en haar team eindigden gelijk en staan derde. Het gemengde 35+ team verloor helaas alle partijen en staat nu onderaan. Het damesteam op zaterdag kon 2 singles winnen, de andere twee werden nipt verloren. In de dubbel leek er goede kans op winst, maar de dame van niveau 3 van Vreeswijk in één van de dubbels wist net te veel druk in de supertiebreak te maken, waardoor de partij verloren ging. Het team van Arie Oudshoorn met sterinvaller Ton Bol verloor helaas alle partijen. Op zondag lag ons park er verlaten bij. De drie zondagteams speelden allemaal uit en verloren alle partijen op twee na. Philip Buskop en Bob Straman wisten in het herenteam hun singles te winnen. Het gemengde 35+ team had zo maar kunnen winnen als de drie supertiebreaks net de andere kant op waren gevallen.

De komende weken is er tijd genoeg voor training en herstel van knie/rug/polsblessures. De volgende speeldag voor de vrijdagavondteams is 11 mei. De twee zaterdagteams spelen uit op 5 mei, de zondagteams spelen thuis op 6 mei.

Uitleg 8&9 competitie en Zomeravondcompetitie 2018

8&9 competitie: je team bestaat uit 3 spelers, mannen, vrouwen of gemengd. Je speelt per competitiedag 2 dubbels, dat kan dus een DD zijn, een HD of een GD. Je speelt op donderdagavond om 19:00 uur of op zondagavond om 17:00 uur in april, mei en 1e week juni. In deze competitie wordt compact gespeeld: beslissend punt bij 40-40 en een wedstrijdtiebreak bij een eventuele derde set.

Zomeravondcompetitie: je team bestaat 4 spelers, mannen, vrouwen of gemengd. Het team speelt per competitiedag 4 dubbels, dat kunnen dus 4 HD's zijn, 4 DD's of een DD, HD en 2 GD's. Je speelt op woensdagavond om 19:00 uur vanaf 3e week mei en in juni. In deze competitie wordt compact gespeeld: beslissend punt bij 40-40 en een wedstrijdtiebreak bij een eventuele derde set.

 

Competitiedata 2018

In het schema zijn de data voor de Voorjaarscompetitie en de 8&9 competitie vermeld. De data voor de Zomeravondcompetitie zijn 16, 23, 30 mei en 6, 13, 20, 27 juni.

Voorjaarscompetitie 2018

Voor de voorjaarscompetitie hebben we weer negen teams kunnen inschrijven: 4 op de vrijdagavond, 2 op zaterdag en 3 op zondag. Ook hebben we een zomeravondcompetitieteam. Zij beginnen vanaf medio mei en spelen op woensdagavond. Wil je best af en toe invallen, meld je dan bij Trienke Stellema (secretaris@tvnederhorst.nl)

Mededelingen

Recht van bezwaar gegevensgebruik door de KNLTB

Als je niet wenst te worden benaderd via de telefoon of post met aanbiedingen vanuit KNLTB en/of haar structurele of incidentele partners, dan kun je gebruikmaken van dit formulier. Je gegevens worden dan niet gedeeld met partners van de KNLTB.

Bereikbaarheid met de auto

Sinds kort is de parkeerplaats van ons park bereikbaar via de Randweg. Neem de weg tussen bouwplaats en voetbalcomplex en vervolgens de eerste weg rechts. Deze weg is niet bestemd voor voetgangers en fietsen. Neem dan de welbekende ingang via de Vreelandseweg.
 

Nieuwe bespanning nodig?

Bel Henk Kok. Binnen 3 dagen geregeld en er gaat ook nog €5 naar een goed doel. Tel: 0294-267410. Overmeerseweg 111b.

Binnenkort bij TV Nederhorst

Thursday 5 april 2018 until friday 8 june 2018

Het nieuwe KNLTB afhangbord is er!

Tuesday 24 april 2018 until sunday 1 july 2018

Maandagavond Toss vanaf 19:45 uur

Tuesday 24 april 2018 until sunday 1 july 2018

Donderdagmorgen 50+ Toss vanaf 9:45 uur

Gebruiksaanwijzing website

Hier lees je wat er mogelijk is op de nieuwe website.

>> Lees verder...

Afbeelding Buienradar