Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Wie kan helpen met het verbeteren van de ICT in het clubhuis?

De snelheid van de WiFi in het clubhuis laat te wensen over. Wie helpt om het op te lossen? Meld je bij bestuur@tvnederhorst.nl.

Verstand van communicatie? Vind je dat het beter kan? Op zoek naar leuke collega's?

Het bestuur zou heel graag een nieuwe collega verwelkomen die zich bezig gaat houden met in- en externe communicatie voor onze Vereniging. Bel met Frank Reeker (06-53245354) of Trienke Stellema (06-21100644) of mail bestuur@tvnederhorst.nl

Laatste nieuws

Aanbieding: twee maanden wintertennis voor Ä 100

Nieuws van 15 january

Beste leden van Tennisvereniging Nederhorst.
Voor iedereen een sportief, maar vooral een gezond 2018!

Dit wordt hopelijk een bijzonder jaar voor de club, want de nieuwbouw van de tennishal en clubgebouw gaat eindelijk beginnen als de laatste hobbels zijn genomen. Dit seizoen gaan we nog spelen op de "oude" buitenbanen. Als alles meezit kunnen we starten met wintertennis in de "nieuwe" tennishal en vanaf voorjaar 2019 op de nieuw aangelegde buitenbanen. 

Om iedereen de gelegenheid te geven om nu alvast het racket op te pakken voor het komende zomerseizoen, bieden we volgende aan: vanaf 1 februari tot 1 april kost het huren van een van de beschikbare banen slechts € 100. Kijk op de website (onder Mededelingen) voor de beschikbaarheid van de hal en stuur een mail naar tennishal@tvnederhorst.nl. Ga je gebruik maken van deze aanbieding, dan kom je automatisch in aanmerking bij de voorkeurs indeling van de “nieuwe” tennishal in het nieuwe winterseizoen 18/19.

Reageer zo snel mogelijk, dan kun je ook heel snel nog gaan wintertennissen vanaf 1 februari als voorbereiding op de zomer die er al weer snel gaat aankomen.

Namens het bestuur
Philip Buskop
Leen Lorier

Competitie aanbod TV Nederhorst 2018

Het competitie aanbod voor 2018 is weer enorm. Ben je tussen 17plus en 90min (we maken uitzonderingen), dan is er wel een vorm te vinden. Voor alle dubbelpartijen geldt in 2018 dat de derde set wordt gespeeld in de vorm van een wedstrijdtiebreak. Dat schiet tenminste lekker op. Bestudeer het schema en geef je op bij Trienke Stellema, secretaris@tvnederhorst.nl. Je kunt je opgeven als team of als individu. Alleen invallen mag ook.

Uitleg 8&9 competitie en Zomeravondcompetitie 2018

8&9 competitie: je team bestaat uit 3 spelers, mannen, vrouwen of gemengd. Je speelt per competitiedag 2 dubbels, dat kan dus een DD zijn, een HD of een GD. Je speelt op donderdagavond om 19:00 uur of op zondagavond om 17:00 uur in april, mei en 1e week juni. In deze competitie wordt compact gespeeld: beslissend punt bij 40-40 en een wedstrijdtiebreak bij een eventuele derde set.

Zomeravondcompetitie: je team bestaat 4 spelers, mannen, vrouwen of gemengd. Het team speelt per competitiedag 4 dubbels, dat kunnen dus 4 HD's zijn, 4 DD's of een DD, HD en 2 GD's. Je speelt op woensdagavond om 19:00 uur vanaf 3e week mei en in juni. In deze competitie wordt compact gespeeld: beslissend punt bij 40-40 en een wedstrijdtiebreak bij een eventuele derde set.

 

Competitiedata 2018

In het schema zijn de data voor de Voorjaarscompetitie en de 8&9 competitie vermeld. De data voor de Zomeravondcompetitie zijn 16, 23, 30 mei en 6, 13, 20, 27 juni.

Mededelingen

Tennishal - een vrij uurtje huren?

Tot en met 31 maart!

Klik HIER voor het weekoverzicht van de vrije banen.

Klik HIER om een vrij uurtje te reserveren

Eerste keer? Registratie en huren in een paar minuten!

Meer informatie
zie pagina Wintertennis

Binnenkort bij TV Nederhorst

Geen mededelingen

Gebruiksaanwijzing website

Hier lees je wat er mogelijk is op de nieuwe website.

>> Lees verder...

Afbeelding Buienradar