Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > Bardienst > Nieuws

Pasjes en bardiensten 2018

Heel veel leden hebben vorige week hun pasje opgehaald en al weer de eerste stappen van het seizoen gezet buiten op het gravel! Alle banen zijn weer beschikbaar!

De pasjes zijn nodig voor het nieuwe digitale afhangsysteem dus nog meer reden om je pasje zo snel mogelijk op te halen!

Onze club draait prima door de inzet van veel vrijwilligers en daarom wordt dan ook een beroep gedaan op ieders inzet. Voor senior leden die gevraagd zijn om dit seizoen één of twee bardiensten te draaien geldt als voorwaarde voor het krijgen van het pasje dat die bardiensten ook daadwerkelijk zijn ingevuld in het barboek. De leden die al heel veel voor de club doen als lid van een commissie zijn overigens vrijgesteld van deze bardiensten!

De barcommissie vraagt die leden die nog geen bardienst hebben ingevuld  dit nu snel te doen, uiterlijk 20 april, zodat vastgesteld kan worden of de kantine goed gedraaid kan worden en of er toch gaten vallen. Mocht het nu echt niet in je agenda passen dan kan de bardienst worden afgekocht voor €25,- per dienst (Rekeningnummer NL93RABO0388258438, ten name van TV Nederhorst, onder vermelding van ‘Afkoop Bardienst 2018’).  Zsm na ontvangst van de betaling zal je pasje in het bakje naast de kassa op de club liggen.

We zullen dan onderzoeken of er eventueel studentleden zijn die nog een dienst willen draaien.

Vriendelijke groet,

De Barcommissie

Bardienst en pasjes 2018

Vanaf 16 maart is het barboek  2018 opengesteld en kunt u zich inschrijven voor uw bardiensten.
Na inschrijving kunt u uw pasje ophalen op maandag 2 april tussen 13:00 en 17:00 en op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 april tussen 19:00 en 21:00 in het clubhuis.
 
 e-mail adres: bar@tvnederhorst.nl  

Afbeelding Buienradar