Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > De Club > Historie

Onze tennisverenging

Onze tennisverenging

De tennisvereniging van Nederhorst den Berg is in 1978 opgericht en heeft tegenwoordig circa 300 senior- en 150 juniorleden. Er zijn buiten 6 gravelbanen; deze zijn geopend van 1 april tot medio oktober. Alle zes gravelbanen hebben verlichting en daarop kan dus ook 's avonds worden gespeeld. En laat u niet van de wijs brengen door een regenbui, want in de blaashal liggen 2 kunstgrasbanen die in het zomerseizoen bij regen beschikbaar zijn voor de leden van de tennisvereniging.
In de winter worden deze binnenbanen per uur op contract aan leden en niet-leden verhuurd, terwijl de nog vrije uren los te huur zijn.

Onze vereniging kan vooral gezien worden als een gezelligheidsvereniging. We organiseren buiten de diverse officiële toernooien ook diverse gezelligheids-toernooien zoals de Vrijdagavonddubbels, het Neutjestoernooi en het Slottoernooi, die alle beroemd zijn om hun gezelligheid.
Deelnemers worden op sterkte ingedeeld, waardoor er leuke partijen ontstaan. Daarnaast is er wekelijks een tossavond woensdag. Van zeven uur tot laat in de avond kunnen alle tennisleden hier terecht. Een tennispartner is niet nodig: de indeling gebeurt door middel van tossen door de coördinator. Dat geldt ook voor de koffieochtend op donderdagmorgen voor de 50+ leden.

Afbeelding Buienradar