Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > Jeugd > Nieuws

Zeer zonnig derde competitie weekend

Nieuws van tuesday 24 april

De competitiespelers en de toeschouwers konden afgelopen weekend genieten van prachtig weer, net niet té warm om te spelen en heerlijk weer om te kijken. Op vrijdag werden mooie resultaten geboekt. Het damesdubbelteam van Marjolein van Noppen won voor de derde keer met 4-0 en staat bovenaan. Ook het gemengde team van Judy Ruiter wist voor de derde keer op rij te winnen, dit keer met 3-1 van Weesp. Ook zij staan bovenaan. Pascal van Deursen en haar team eindigden gelijk en staan derde. Het gemengde 35+ team verloor helaas alle partijen en staat nu onderaan. Het damesteam op zaterdag kon 2 singles winnen, de andere twee werden nipt verloren. In de dubbel leek er goede kans op winst, maar de dame van niveau 3 van Vreeswijk in één van de dubbels wist net te veel druk in de supertiebreak te maken, waardoor de partij verloren ging. Het team van Arie Oudshoorn met sterinvaller Ton Bol verloor helaas alle partijen. Op zondag lag ons park er verlaten bij. De drie zondagteams speelden allemaal uit en verloren alle partijen op twee na. Philip Buskop en Bob Straman wisten in het herenteam hun singles te winnen. Het gemengde 35+ team had zo maar kunnen winnen als de drie supertiebreaks net de andere kant op waren gevallen.

De komende weken is er tijd genoeg voor training en herstel van knie/rug/polsblessures. De volgende speeldag voor de vrijdagavondteams is 11 mei. De twee zaterdagteams spelen uit op 5 mei, de zondagteams spelen thuis op 6 mei.

Geweldig nieuws uit de ALV

Nieuws van wednesday 18 april

Meer dan 30 leden hoorden van de Stichting Tennispark Nederhorst tijdens de ALV van de tennisvereniging dat in de week van 23 april begonnen wordt met de bouw van het nieuwe park! De heistelling wordt op woendag 25 april aangevoerd; het heien begint op 26 april om 8:00 uur.

Pasjes en bardiensten 2018

Nieuws van friday 13 april

Heel veel leden hebben vorige week hun pasje opgehaald en al weer de eerste stappen van het seizoen gezet buiten op het gravel! Alle banen zijn weer beschikbaar!

De pasjes zijn nodig voor het nieuwe digitale afhangsysteem dus nog meer reden om je pasje zo snel mogelijk op te halen!

Onze club draait prima door de inzet van veel vrijwilligers en daarom wordt dan ook een beroep gedaan op ieders inzet. Voor senior leden die gevraagd zijn om dit seizoen één of twee bardiensten te draaien geldt als voorwaarde voor het krijgen van het pasje dat die bardiensten ook daadwerkelijk zijn ingevuld in het barboek. De leden die al heel veel voor de club doen als lid van een commissie zijn overigens vrijgesteld van deze bardiensten!

De barcommissie vraagt die leden die nog geen bardienst hebben ingevuld  dit nu snel te doen, uiterlijk 20 april, zodat vastgesteld kan worden of de kantine goed gedraaid kan worden en of er toch gaten vallen. Mocht het nu echt niet in je agenda passen dan kan de bardienst worden afgekocht voor €25,- per dienst (Rekeningnummer NL93RABO0388258438, ten name van TV Nederhorst, onder vermelding van ‘Afkoop Bardienst 2018’).  Zsm na ontvangst van de betaling zal je pasje in het bakje naast de kassa op de club liggen.

We zullen dan onderzoeken of er eventueel studentleden zijn die nog een dienst willen draaien.

Vriendelijke groet,

De Barcommissie

Het nieuwe KNLTB afhangbord is er!

Nieuws van sunday 8 april

Het nieuwe KNLTB afhangbord hangt in de gang bij de kleedkamers. Iedereen kan nu een baan digitaal afhangen met de tennispas. Haal de pas door de lezer, kies een baan. Kies daarna een partner en haal die pas ook door de lezer en jullie kunnen 30 minuten spelen. Ga je dubbelen, dan is de baan 45 minuten beschikbaar.

Instructie filmpje

https://vimeo.com/237071617  

Denk er aan, dat pas aan het eind van de week (9-13 april) alle 6 banen weer beschikbaar zijn. Deze week heb je zeker je pasje en het afhangbord nodig om te tennissen. Veel tennisplezier!

Namens het bestuur
Leen Lorier

 

Locatie TV Nederhorst

Wervingsactie nieuwe leden

Nieuws van friday 23 february

Nieuwe leden heten we van harte welkom! Lees hier over de uitgangspunten van het lidmaatschap. Senioren betalen €140 per jaar, studenten €100, jeugd 15 t/m 17 jaar €90 en jeugd 12 t/m 14 jaar €80. Senioren betalen €139 voor de eerste 9 groepslessen voor de zomervakantie en €79 voor de tweede serie erna. Uiteraard behoren privé lessen ook tot de mogelijkheden.

Voor de jeugd tot en met 11 jaar hebben we samen met RG Sports een speciaal pakket ontwikkeld, bestaande uit 18 groepslessen voor €139 en diverse activiteiten. De contributie voor deze groep bedraagt slechts €45.

Wil je lid worden? Geef je dan op voordat het seizoen op 1 april begint en ontvang een gratis groepsles en een blik ballen. Breng je als lid een nieuw lid aan, dan ontvang je ook een blik ballen.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met onze secretaris Trienke Stellema (0294-295815) of met één van onze trainers Philip Buskop (06-28451242). Of stuur een mail met je adresgegevens naar ledenadmi@tvnederhorst.nl.  Dan nemen we contact met je op.

 

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
Afbeelding Buienradar