Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > Jeugd > Nieuws

Erelid Mia Slinkert-Nan overleden

Nieuws van sunday 23 september

Afgelopen week, op 18 september, is ons erelid Mia Slinkert plotseling overleden. Mia was meer dan 25 jaar lang de motor achter de drukbezochte clubavonden op woensdag en de koffieochtenden op donderdagmorgen. Zij zorgde ervoor dat iedereen zich welkom voelde en door de gezelligheid en aandacht die zij meebracht, waren dit zeer succesvolle activiteiten van onze vereniging. Het voorstel om haar destijds tot erelid te benoemen werd dan ook door alle leden unaniem omarmd. De laatste jaren tenniste Mia niet meer, maar bleef ze een bekend gezicht in het dorp. Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Het afscheid van Mia vindt plaats op dinsdag 25 september om 13:00 uur in restaurant de Otter, Oud Loosdrechtsedijk 131 in Loosdrecht. Rond 15:30 uur wordt Mia uitgezwaaid en naar Den en Rust gebracht.

Het Bestuur

 

Slooptoernooi en Ouder-Kind toernooi 29 september

Nieuws van wednesday 19 september

Het tennisseizoen is bijna afgelopen en langzamerhand gaan wij afscheid nemen van ons huidige park en om dit op een gepaste manier af te sluiten willen wij jullie bij deze uitnodigen voor het “Slooptoernooi” op zaterdag 29 september a.s.

Het schema ziet er als volgt uit:

OUDER-KINDER TOERNOOI AANVANG 14.00 uur

Groep Rood (groepen donderdagmiddag 15.30 en vrijdagmiddag 13.00)
Aanvang 14.00 uur en zal duren tot uiterlijk 15.00 uur.

Groep Oranje (groep vrijdagmiddag 14.00)
Aanvang toernooi 15.00 uur en zal duren tot uiterlijk 16.00 uur.

Groep Groen (groep woensdagmiddag 18.00)
Aanvang 16.00 uur en zal duren tot uiterlijk 17.00 uur.

Graag een kwartier voor de start van het toernooi aanwezig zijn!

De groepen Geel (pubers) op maandag en woensdag kunnen meedoen met de volwassenen.

SLOOPTOERNOOI VOLWASSENEN AANVANG 17.30 INCLUSIEF BBQ

Aanvang Slooptoernooi Volwassenen (incl Geel pubers) is 17.30 uur en zal worden ingeleid met een BBQ. Hierna zullen wij overgaan tot mixpartijen van gelijkwaardig niveau tot uiterlijk ca. 22.00 uur.
Inschrijven kan door de koppeling te gebruiken hieronder aan de mail. De kosten zijn € 5 per persoon. Deelname voor de kinderen groepen rood tot en met groep groen is € 2 per kind.

De inschrijving sluit uiterlijk de 26e dus wees wel op tijd!

Naast de spelers is het publiek net zo belangrijk, dus als je niet wil spelen maar wel wil komen kijken en eten kun je meedoen aan de BBQ. De kosten hiervoor zijn ook € 5 per volwassene en € 2 per kind.
Wij gaan uit van een gezellige middag en avond en zien jullie graag op 29 september aanstaande op de tennisbaan!

Met vriendelijke groet

De Toernooicommissie
Bob, Herman, Joost en Philip

Locatie TV Nederhorst

Ruud Arink overleden

Nieuws van wednesday 12 september

Helaas is ons zeer gewaardeerd lid Ruud Arink afgelopen dinsdag 11 september op 75 jarige leeftijd na een kort ziektebed overleden. Ruud is meer dan 35 jaar actief lid geweest van onze vereniging en stond altijd klaar om de club en haar leden de helpende hand te bieden. Hij was een bindend element in onze vereniging en we zullen hem op de baan, maar vooral ook daarbuiten, bijzonder missen. Zijn positieve levenshouding, zijn sportiviteit en bijdrage aan de club zullen we ons als groot voorbeeld blijven herinneren.

De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 18 september om 12:00 uur in de aula van Crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 te Bilhoven. Na afloop is er gelegenheid om elkaar, onder het genot van een drankje en broodje, te ontmoeten in de Brasserie van Golfclub Old Course Loenen, Rijksstraatweg 171 te Loenen aan de Vecht.

Bestuur TV Nederhorst

Tennis in de winter

Nieuws van friday 31 august

Beste leden,

De bouw van de nieuwe hal en het nieuwe park vordert goed. De Stichting Tennispark Nederhorst, eigenaar van hal en park, verwacht dat de nieuwe hal medio november in gebruik genomen kan worden. Zoals gebruikelijk bij de contractering voor een nieuw winterseizoen, hebben eerst alle bestaande huurders de mogelijkheid gehad hun contract te verlengen. Voordat de Stichting reclame gaat maken om nieuwe huurders voor de openstaande uren te vinden, wil het bestuur van de tennisvereniging onze leden graag attenderen op de mogelijkheid bij de stichting een baan te huren.

Wilt u een baan huren in de nieuwe tennishal, ga dan naar de website www.indoortennisnederhorst.nl. Via ‘reserveren’ en 'aanvragen seizoenscontract' kunt u een overzicht van de nog beschikbare uren raadplegen. Vervolgens kunt u online het aanvraagformulier invullen en verzenden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen
Afbeelding Buienradar