Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > Senioren > Donderdag 50+

Donderdagochtend 50+ toss

Donderdagochtend 50+ toss

Dit jaar is alles wat anders dan in vorige jaren. Dat is wat we U vorig jaar berichtten. Door omstandigheden moeten we U dit voor 2017 opnieuw berichten. Hoewel de nieuwe blaashal op zichzelf goed heeft voldaan, moet deze wel eerst worden weggehaald en moeten de banen voor het nieuwe seizoen worden geprepareerd.

Als alles volgens planning verloopt zullen de banen 1 t/m 3 vóór 1 april 2017 gereed zijn en 4, 5 en 6 hopelijk vóór 13 april, onze eerste dag voor de senioren 50+ ochtend. Uiteraard kunnen we geen garanties geven.  Dus, mochten de banen 4,5 en 6 onverhoopt niet gereed zijn, dan zullen we het met 3 banen moeten doen. Hoe het ook zij, koffie is er dan genoeg en spelen we om en om en  heeft U genoeg tijd voor de koffie.

Uiteraard proberen we (Henk, Willemien en Ton) het net zo leuk of leuker te maken als in de voorgaande jaren. Omdat we geen klachten over de spelformule hebben ontvangen, gaan we gewoon door zoals we gewend waren, dus een half uur spelen en vervolgens een half uur koffie of anderszins.

Wij verheugen ons er nu reeds op om U weer op 13 april a.s. even vóór 10.00 uur.te zien.

Tob Bol

 

Organisatie

Henk Kok
Ton Bol

E-mail naar Ton en Henk

Afbeelding Buienradar