Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > Senioren > Nieuws

Aanbieding: twee maanden wintertennis voor Ä 100

Nieuws van monday 15 january

Beste leden van Tennisvereniging Nederhorst.
Voor iedereen een sportief, maar vooral een gezond 2018!

Dit wordt hopelijk een bijzonder jaar voor de club, want de nieuwbouw van de tennishal en clubgebouw gaat eindelijk beginnen als de laatste hobbels zijn genomen. Dit seizoen gaan we nog spelen op de "oude" buitenbanen. Als alles meezit kunnen we starten met wintertennis in de "nieuwe" tennishal en vanaf voorjaar 2019 op de nieuw aangelegde buitenbanen. 

Om iedereen de gelegenheid te geven om nu alvast het racket op te pakken voor het komende zomerseizoen, bieden we volgende aan: vanaf 1 februari tot 1 april kost het huren van een van de beschikbare banen slechts € 100. Kijk op de website (onder Mededelingen) voor de beschikbaarheid van de hal en stuur een mail naar tennishal@tvnederhorst.nl. Ga je gebruik maken van deze aanbieding, dan kom je automatisch in aanmerking bij de voorkeurs indeling van de “nieuwe” tennishal in het nieuwe winterseizoen 18/19.

Reageer zo snel mogelijk, dan kun je ook heel snel nog gaan wintertennissen vanaf 1 februari als voorbereiding op de zomer die er al weer snel gaat aankomen.

Namens het bestuur
Philip Buskop
Leen Lorier

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
Afbeelding Buienradar