Klik HIER voor de HOMEPAGE

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Nederhorst > Toernooien > Open Toernooi

Informatie

SjengSports Open Tennis Toernooi 2017

De toernooicommissie is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen van het Open Toernooi dat zal plaatsvinden van za. 10 juni tot en met zo. 18 juni 2017.

Het toernooi heeft de naam “SjengSport Open Tennis Toernooi” van het bekende sportkledingmerk gekregen.

Sjeng Schalken zelf zal op zondagmiddag 11 juni aanwezig zijn op ons park, om een tennisclinic en demonstratiewedstrijden te verzorgen als leuke opening van het toernooi.

Elke 10e inschrijver voor het OT zal gratis aan de clinic kunnen deelnemen. Na inschrijving voor deelname aan het Open Toernooi wordt informatie toegezonden om je ook voor de clinic met Sjeng Schalken in te schrijven Het maximum aantal deelnemers aan de clinic is 42 personen. Snel inschrijven geeft een grotere mogelijkheid tot deelname!

Om ook veel inschrijvingen voor het toernooi buiten eigen verenigingsleden te krijgen, worden flyers en posters verspreid bij tennisclubs in de regio. Ook is een Facebook-pagina  Klik HIER aangemaakt waar informatie op te vinden is:

Ons verzoek aan een ieder van jullie is om de informatie over het SjengSports Open Tennis Toernooi binnen je netwerk van tennisvrienden zoveel als mogelijk te verspreiden. Om er zodoende gezamenlijk een succesvol toernooi van te gaan maken. Via klikken op flyer kan deze worden gedownload.

De open toernooicommissie gaat in samenwerking met de barcommissie zorgen voor goede sfeer en voorzieningen in en rond ons clubhuis om het voor deelnemers en bezoekers een gezellig toernooi te laten worden.

Klik HIER om in te schrijven.

De OT commissie.

 

link wedstrijdbepalingen

Toernooibepalingen 2017

Toernooibepalingen Open Toernooi Nederhorst 2017

Het OT-Team

Organisatie

e-mail
 

Wedstrijdleider
Roald Strackx

Bondsgedelegeerde
John E.M. Kempeneers

Afbeelding Buienradar